VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean a devenit campion balcanic la aruncarea greutății. Sportivul a stabilit un record național

Alexandr Mazur a devenit campion balcanic U20 la aruncarea greutății, în Belgrad, Serbia. Performanța lui de 20 de metri constituie și un nou record național la această categorie de vârstă. 

Potrivit Federației de Atletism din Moldova, tânărul atlet este unul dintre liderii mondiali la proba sa și obține astfel calificarea pentru Campionatul mondial U20, în Lima (Peru), care se va desfășura la sfârșitul lunii august 2024.

Al doilea participant din țara noastră la balcaniada din Belgrad este Dumitru Maruseac care s-a plasat pe locul 4, în aceeași probă de aruncare a greutății, cu rezultatul de 17,34 metri.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.