VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 2000 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în zilele de odihnă

Peste 2150 de conducători auto, au fost documentați de către polițiștii de patrulare pe parcursul zilelor de weekend. Majoritatea șoferilor au încălcat limita de viteză, iar 35 de persoane au fost prinse în stare de ebrietate, anunță Poliția.

În zilele de odihnă, oamenii legii au sancționat 709 șoferi care au depășit limita de viteză. Alți aproape 330 de conducători au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

La fel, polițiștii au amendat 278 de șoferi care au oprit în locuri interzise, iar în aproximativ 96 de cazuri șoferii au fost sancționați pentru necuplarea centurii de siguranță.

De asemenea, 35 de conducători auto au fost documentați de polițiștii de patrulare în stare de ebrietate

În zilele de odihnă, polițiștii de patrulare au intervenit și în 132 de cazuri, apeluri primite prin intermediul Serviciului unic 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.