VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un meteorit, surprins pe cerul Portugaliei. Imagini cu fenomenul spectaculos au inundat rețelele sociale

Un meteorit a luminat cerul deasupra Portugaliei și Spaniei, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Imagini cu mingea de foc albastră care pătrunde în atmosferă au inundat rețelele de socializare, provocând discuții aprinse.

Într-o înregistrare video, surprinsă  de camera de bord a unui automobil, se vede o explozie de lumină albastră, iar un alt  martor ocular reacționează cu uimire, în timp ce întregul cer devine albastru neon, odată cu căderea corpului ceresc.

Autoritățile din Viseu, Portugalia, au declarat pentru Publico că au fost alertate cu privire la informații despre un obiect care a căzut pe cer, dar că până acum nu au reușit să stabilească dacă acesta s-a prăbușit pe Pământ. Potrivit publicației, agenția de protecție civilă a raportat inițial o „cădere de meteorit”, dar apoi și-a retras această declarație.

Deocamdată nu este clar unde ar fi putut ateriza meteoritul, deși este posibil să fi ars pur și simplu în atmosferă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.