VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi pasageri străini de pe o cursă aeriană Istanbul-Chișinău au încercat să introducă în R. Moldova 83 de mii de dolari nedeclarați

Doi cetățeni străini au fost suspuși unor controale suplimentare pe Aeroportul din Chișinău, după ce nu au declarat că au în bagaje 83 de mii de dolari.

Potrivit Serviciului Vamal, doi pasageri au selectat „coridorul verde – nimic de declarat”, dar vameșii  i-au supus unui control suplimentar și au depistat la unul 30.000 de dolari și la altul 53.550 dolari.

Cetățenii străini supuși anchetei sunt un bărbat în vârstă de 29 de ani și o femeie în vârstă de 50 de ani.

Ambii pasageri nu au oferit declarații pertinente despre scopul transportării mijloacelor financiare și din care motiv nu le-au declarat autorității vamale.

Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este examinat de către ofițerii Direcției urmărire penală, din cadrul Serviciului Vamal.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.