VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În 9 localități din R. Moldova au loc azi alegeri locale noi

În opt sate și într-un oraș din R. Moldova au loc azi alegeri locale. Peste 10.700 de votanți sunt așteptați la urne pentru a-și alege sau consilierii locali, sau primarii.

Comisia Electorală Centrală a anunțat de dimineață că procesul de votare are loc în regim normal. În total, în cele 9 localități au fost deschise 13 secții de votare. Până la ora 09:00, dreptul la vot a fost exercitat de 414 de alegători sau 3,8% din cei așteptați la urnele de vot.

Amintim, azi au loc alegeri locale noi pentru o nouă componență a consiliilor locale în localitățile Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din Găgăuzia și pentru funcția de primar – în comuna Târnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova.

Alegeri parțiale pentru funcția de primar au loc în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din Găgăuzia, dar și pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealâc, raionul Taraclia.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.