VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un lot de lemne din România va ajunge săptămâna aceasta în Moldova

Guvernul s-a autosesizat cu privire la faptul că din cauza noroiului nu pot fi luate lemne de la mai multe ocoale silvice și se caută soluții. Totodată, pe ultima sută de metri este semnarea unui contract pentru livrarea lemnului din România. Declarații în acest sens a făcut premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei conferințe de presă.

Șefa executivului a menționat că este examinată situația de la ocoalele silvice, însă nu este clar de ce acestea nu au comunicat problema de la apariția acesteia. Or, la linia verde au parvenit doar nouă apeluri.

„Am solicitat informații referitor la ocoalele unde sunt probleme”, a precizat Natalia Gavrilița, potrivit IPN.

Potrivit ei, autoritățile sunt în discuții cu colegii din România referitor la importul unei anumite cantități de lemne cu finanțarea transportului. Semnarea contractului este pe ultima sută de metri, iar primele lemne urmează să ajungă săptămâna aceasta. Premierul a mai spus că despre cantități, dar și altele vor fi oferite după semnarea contractului cu partea română.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.