VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un grup de profesori, cu Diplome ale Parlamentului. Grosu: „Să facem echipă comună pentru copiii noștri talentați, care să vină cu plăcere la școală”

De ziua lor profesională, un grup de profesori din toată țara au fost distinși cu Diplome ale Parlamentului. Distincțiile le-au fost acordate de către Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în semn de apreciere și recunoștință pentru contribuție substanțială la dezvoltarea procesului educațional, profesionalism și devotament în activitate didactică, merite deosebite în formarea și educarea noilor generații.

În mesajul adresat, Președintele Parlamentului a felicitat cadrele didactice și manageriale pentru faptul că reprezintă un model pentru societate și le-a mulțumit pentru munca foarte complicată depusă în a crește personalități.

„Cunosc nu din rapoarte și note informative condițiile în care munciți, iar în persoana mea și a colegilor pedagogi din Parlament aveți toată susținerea pentru ca munca dumneavoastră să devină mai plăcută și mai apreciată. Să facem echipă comună pentru copiii noștri talentați, care să vină cu plăcere la școală”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, pedagog de profesie, în mesajul din cadrul ceremoniei de acordare a diplomelor Parlamentului.

Cadrele didactice au adresat mulțumiri pentru aprecierea muncii lor, precum și pentru faptul că la nivelul instituției parlamentare este promovată excelența în educație.

Astăzi este marcată Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ și Ziua mondială a educației.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.