VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un depozit de curățătorie chimică și un service auto de pe Calea Basarabiei din Chișinău, cuprinse de flăcări. Au intervenit cinci echipaje de pompieri

Un atelier de curățătorie chimică a luat foc, azi-dimineața, în Capitală. Incendiul a izbucnit pe strada Calea Basarabiei, iar la fața locului au ajuns cinci echipaje ale pompierilor.

În urma intervenției, salvatorii au stabilit că focul a cuprins și încăperile unui service auto. Incendiul a fost localizat timp de jumătate de oră.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt și acum la fața locului pentru lichidarea arderii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.