VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un cetățean al SUA, depistat la vamă cu substanțe psihotrope și țigări cu cânepă

Serviciul Vamal anunță că asupra unui călător, care s-a prezentat pe 10 ianuarie în postul vamal comun Palanca, au fost depistate substanțe psihotrope și țigări ce conțin cânepă. Persoana a fost legitimată ca cetățean al SUA, în vârstă de 36 de ani.

Pentru efectuarea formalităților de control al pietonilor, prezenți pe direcția ieșire din Republica Moldova, s-a apropiat și străinul, care avea un comportament suspect. Astfel, funcționarii vamali în conlucrare cu polițiștii de frontieră au luat decizia extinderii verificărilor.

În rezultatul controlului vamal, în bagajul de mână a fost depistată o cantitate de pastile, presupuse a fi din categoria substanțelor psihotrope (Amphetamine – 6 pastile, Alprazolam – 17 pastile, Bifren – 17 pastile) și țigările cu cânepă. 

Persoana a declarat că substanțele sunt pentru consum propriu. Bunurile reținute au fost ridicate și transmise pentru expertiză.

Cazul este în continuare cercetat de către subdiviziunea fraude vamale din cadrul Biroului Vamal Centru.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.