VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

DOC/Chișinăuienii vor plăti peste 15 lei pentru serviciile de alimentare cu apă. ANRE a aprobat un nou tarif

Consumatorii casnici din municipiul Chișinău vor plăti 15,30 lei/m3 pentru serviciile de apă și canalizare, cu 4,60 lei mai mult decât achită în prezent. Decizia a fost luată miercuri, 11 ianuarie, în cadrul ședinței Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) care a aprobat noi tarife pentru serviciile prestate de S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Consumatorii casnici vor achita un tarif în mărime de 15,30 lei/m3 (+4,61 lei/m3 față de tariful în vigoare).

Pentru consumatorii noncasnici tariful va fi mai mare - 24,46 de lei pentru un metru cub.

Noile tarife vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial.

Menționăm că, până în prezent, consumatorii casnici din Chișinău achitau tariful de 10,69 de lei, pentru serviciile de apă și canalizare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.