VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un centru de aviație din regiunea rusească Voronej, ținta unui atac cu drone

Un centru de pregătire a piloților de aviație din Borisoglebsk din regiune Voronej, Rusia, a fost atacat cu drone azi-dimineața. Clădirea instituției militare a fost avariată, după ce în zonă au fost înregistrate mai multe explozii.

Atacul a fost confirmat de presa locală și de mai multe canale rusești de Telegram. Potrivit localnicilor din Borisoglebsk, încă la ora 04.00 au fost auzite primele explozii.

Guvernatorul regiunii Voronej a susținut că „o dronă a fost doborâtă deasupra regiunii”, dar nu a vorbit despre instituția pe care încerca să o lovească.

Portalul ASTRA, declarat drept o publicație a jurnaliștilor ruși independenți, a precizat că ținta a fost totuși Centrul de pregătire a aviației Borisoglebsk. Potrivit sursei, instituția a fost atacată de două drone, ambele au explodat, avariind fațada clădirii și ferestrele.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunțat că „patru aparate de zbor fără pilot au fost doborâte” deasupra teritoriilor regiunilor Belgorod și Voronej ale Federației Ruse.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.