VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi bărbați anunțați în căutare, reținuți la protestul organizat de Partidul Șor

Doi bărbați anunțați în căutare a fost reținuți la protestul organizat de Partidul Șor. Despre aceasta anunță Poliția Republicii Moldova.

Potrivit sursei citate, în primul caz este este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Un bărbat de 51 de ani cu comportament suspect, participant la întrunire, s-a dovedit a fi anunțat în căutare pe o cauză penală. Acum câteva minute, acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție”, anunță oamenii legii.

În cel de al doilea caz este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani, anunțat în căutare de Inspectoratul de Poliție din Anenii Noi și anterior condamnat.

Reamintim că sute de membri și simpatizanți ai Partidului Șor protestează pentru a opta duminică consecutiv în Capitală. Mulțimea cere demisia guvernării PAS, dar și a președintei țării, Maia Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.