VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După 24 de ani, cursa de tren Chișinău-Kiev, a fost reluată

După o pauză de 24 de ani, duminică, 6 noiembrie, a fost reluată circulația trenului pe cursa internațională Chișinău-Kiev. Este denumit simbolic „Trenul Victoriei” și va circula de trei ori pe săptămână. Durata călătoriei într-o direcție este de aproximativ 13 ore, iar costul unui bilet variază între 870 și 1260 de lei, în funcție de clasa de confort.

Trenul are șapte vagoane, dintre care cinci cu compartimente și două de tip Platzkart. Capacitatea maximă de 280 de locuri.

Precizăm că trenul de pe cursa Chișinău- Kiev va circula de trei ori pe săptămână conform următorului grafic:

• Din Chișinău spre Kiev: marți, joi și duminică.

17:45 Plecarea din Chișinău, ajunge la Ungheni la ora 20:21. La Kiev, garnitura ajunge la ora 11:48.

• Din Kiev spre Chișinău: luni, miercuri și sâmbătă.

17:02 Plecarea din Kiev, ajunge la Ungheni la ora 07:53. La Chișinău, garnitura ajunge la ora 10:38.

Bilete pot fi cumpărate la casele Gării Feroviare, dar și online pe adresa: Bilete.cfm.md.

Cursa feroviară Chișinău-Kiev va fi operată de reprezentanții Căilor Ferate din Ucraina „Ukrzaliznytsia” în comun cu Î.S. „Calea Ferată din Moldova”.

Cursa feroviară Chișinău-Kiev a fost sistată în data de 02.10.1998.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.