VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău

Un echipaj aero – medical SMURD Iași a efectuat, miercuri, 31 august, o operațiune de transportare a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, cetățean al Republicii Moldova, de la spitalul raional Florești spre municipiul Chișinău.

Potrivit datelor IGSU, acesta a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, la ora 13:00, de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. Pe parcursul zborului pacientul a fost monitorizat permanent de medici și paramedici, iar în continuare urmează să primească îngrijirile de rigoare.

Conform IGSU, de la începutul anului 2022 aceasta este a opta intervenție aero-medicală realizată pe teritoriul Republicii Moldova, pentru oamenii aflați în dificultate de sănătate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.