VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat a decis să-l stoarcă de bani și să-l șantajeze pe amantul soției sale

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, l-a amenințat și l-a stors de bani pe amantul soției sale, un tânăr de 25 de ani. Mai exact, victima a fost obligată să plătească lunar câte 200 de euro, după ce autorul schemei a prins-o pe soție că îl înșală cu tânărul de 25 de ani. Situația l-a determinat pe amant să achite aproape 100.000 de lei soțului înșelat.

Potrivit procurorilor, totul a început când femeia, în vârstă de 40 ani, originară dintr-o localitate apropiată satului de baștină al tânărului din Ialoveni, i-ar fi împrumutat victimei 1.000 euro. Soțul a aflat atât despre suma de bani, cât și despre relația amoroasă, pe care tânărul a avut-o în timp ce soțul femeii se afla peste hotare.

Astfel, bărbatul de 60 de ani a apelat la un prieten de-al său, care și-a implicat concubina în schemă. Prin amenințare, aceștia l-au transportat pe tânăr într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei, unde i-au dictat textul recipisei prin care acesta se obliga să-i transmită în total aproape o sută mii lei.

Oamenii legii spun că după depunerea plângerii de către bărbatul șantajat, au urmat percheziții la domiciliile celor patru participanți ai schemei de șantaj, de unde au fost ridicate inclusiv un electroșoc, înscrisuri de ciornă și telefoane folosite la comiterea infracțiunii.

Ulterior, au fost reținuți doi bărbați, soțul amantei fiind plecat peste hotare, acesta urmând a fi anunțat în căutare. În ceea ce o privește pe femeia care l-a ademenit pe bărbat pentru a fi supus șantajului, aceasta este cercetată în libertate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.