VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat a ajuns pe mâna poliției, după ce și-a amenajat un laborator de cultivare a plantelor de marijuana chiar în curtea casei

Polițiștii și procurorii sectorului Ciocana al Capitalei au deconspirat activitatea infracțională a unui bărbat specializat în cultivarea  marijuanei. Suspectul de 51 de ani dintr-o localitate din raionul  Strășeni și-a făcut propriul laborator de creștere și cultivare a plantelor de marijuana în condiții speciale.

În urma perchezițiilor efectuate în gospodăria suspectului, polițiștii au depistat două laboratoare în care erau crescute plantele, sădite în ghiveciuri, cât și aparate pentru mărunțirea acestora, cântar electric și un borcan din plastic cu o masă vegetală, de culoare verde cu miros specific.

Obiectele depistate au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei. Valoarea estimativă a drogurilor ridicate este de 500 de mii de lei.

Suspectul a fost reținut pe 72 de ore, ulterior a primit mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Acesta riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.