VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un avocat, reținut în flagrant în timp ce dădea mită de 10 mii de euro unui procuror

Procuratura Anticorupție informează că, vineri, 16 septembrie 2022, un avocat a fost reținut în flagrant pentru fapte de corupție, manifestate prin transmiterea unei mite în sumă de 10 000 de euro la un procuror, pentru ca acesta din urmă să adopte o decizie favorabilă pe o cauză penală, aflată în gestiunea sa.

Urmare a cooperării unui declarant cu autoritățile, s-a stabilit că, acesta din urmă ar fi transmis avocatului în prima tranşă, bani în sumă de 7000 de euro sub formă de mită.

Aşadar, urmare a activităţilor de urmărire penală efectuate şi a măsurilor speciale de investigaţii, vineri avocatul a fost reținut imediat după ce a obţinut o decizie favorabilă de la procuror şi respectiv, după ce a acceptat a doua tranșă a mitei în sumă de 3000 de euro.

Despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală pe caz, procurorii vor informa ulterior, în măsura în care prezentarea unor date din dosar nu va periclita buna desfășurare a investigațiilor penale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.