VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANI va avea o metodologie nouă de efectuare a procedurilor de control

ANI va beneficia de asistență juridică externă și calificată pentru elaborarea unei noi metodologii de lucru pentru efectuarea verificării controlului averii și a intereselor personale și respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor.

Consultanța și expertiza națională și internațională va fi oferită de experții Centrului de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) în cadrul proiectului “Consolidarea statului de drept si a mecanismelor anticorupție în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și finanțat de Uniunea Europeană (UE) și Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei (BMZ).

Prin noul document se propune de a ajusta metodologia de control a inspectorilor de integritate la cerințele și realitățile actuale și la modificările operate în anul 2021 asupra cadrului normativ din domeniu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.