VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultimul turneu al Serenei Williams: Cât a ajuns să coste un bilet la US Open

După ce Serena Williams a anunțat că turneul de la US Open va fi ultimul din cariera sa, fanii tenisului și ai americancei au luat cu asalt biletele disponibile pentru primele zile ale competiției din America.

Tichetele din primele zile au fost epuizate, iar biletele care costau 35 de dolari la cumpărare, acum se vând și cu 7.000 de dolari de către cei care fac bișniță, potrivit celor de la welovetennis.fr.

Fanii care au vrut să o vadă pe Serena Williams la turneul de la Cincinnati au făcut scandal, după ce organizatorii au decis să mute ziua meciului cu Emma Răducanu.

Potrivit Digisport.ro, premiile la US Open 2022 vor depăși 60 de milioane de dolari. Precedentul record de premii la US Open, de 57.5 milioane de dolari, fuse stabilitate în 2021.

Campionii la simplu masculin si simplu feminin vor primi cate 2.6 milioane de dolari.
Echipele campioane la dublu masculin si feminin vor incasa cate 688.000 de dolari. Participarea pe tabloul principal de la US Open va fi recompensată cu 80.000 de dolari în proba de simplu, în timp ce calificarea în turul secund asigură 121.000 de dolari.

Acestea sunt mai mari decât cele ale ediției din 2016 cu 85% în primul tur și cu 57% în turul secund.
Și jucătorii din calificări vor avea parte de premii mai mari. Suma totală din calificări alocate este de 6,25 milioane de dolari. În urmă cu șase ani, suma totală din calificări era de 1,94 milioane de dolari.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.