VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marina Tauber va sta încă 20 de zile în arest la Penitenciarul Nr. 13

Deputata Partidului Politic „ȘOR” Marina Tauber rămâne în continuare în arest în Penitenciarul Nr. 13 din Capitală. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Voceabasarabiei.md de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Potrivit ei, măsura de arest preventiv a fost prelungită pentru încă 20 de zile.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară joi, 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Începând cu data de 23 iulie, Tauber este plasată în arest în Penitenciarul Nr.13.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.