VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima zi de depunere a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) reamintește că, marți, 23 august, este data limită de depunere a dosarelor de solicitare a subvențiilor în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural  din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural, apel derulat în perioada 1 iunie – 23 august 2022.

Depunerea dosarelor de solicitare a subvenției in avans se face de către primar – pentru masurile nr. 1 si nr. 2 si administrator/reprezentant legal – pentru măsura nr. 3, la secția/serviciul teritorial al AIPA din aria în care solicitantul își are sediul juridic și în care va efectua investiția.

În acest context, AIPA îndeamnă să se depună dosarul conform termenului stabilit, la subdiviziunile teritoriale ale Agenției, spre a beneficia de acest suport din partea statului.

În condițiile Regulamentului, eligibili pentru obținerea subvențiilor în avans sunt: unitățile administrativ-teritoriale de nivelul întâi (sate și comune, precum și orașe cu o populație de până la 10000 locuitori cu statut de rezident, conform ultimului recensământ al populației și al locuințelor) pentru măsurile 1 și 2 și persoanele juridice sau fizice înregistrate în localitățile rurale care își creează sau dezvoltă activități non agricole pentru măsura 3.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.