VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zilele Chișinăului la Suceava: Un spectacol de zile mari a fost susținut de Orchestra municipală a fraților Advahov și maestrul Eugen Doga 

Duminică a avut loc festivitatea de închidere a Festivalului „Basarabia salută Bucovina” și Zilele Chișinăului la Suceava, care s-a desfășurat la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul a culminat cu un spectacol susținut de Orchestra municipală de muzică populară a fraților Advahov, cu program de muzică populară, muzica maestrului Eugen Doga, distinsa interpretă Zinaida Julea, trupa „Brio Sonores” și soprana Natalia Tanasiiciuc.

Menționăm că anterior municipalitatea a organizat ediții ale Zilelor Chișinăului la Buzău, la Botoșani și la Vaslui.

În perioada: 25-28 august 2022, o delegație de la Chișinău va participa la „Sărbătoarea muzicii” de la Alba Iulia, iar pe 02-04 septembrie 2022, artiștii noștri, inclusiv „Orchestra municipală de muzică populară a Fraților Advahov” și Orchestra de Cameră „Camerata Chișinău” vor fi în alt oraș din România, unde vor avea loc Zilele Chișinăului la Piatra Neamț.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.