VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima zi pentru depunerea cererilor de autorizare a sondajelor la ieșirea de la urne

Astăzi este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile pentru acreditarea observatorilor și de solicitare a autorizării sondajelor la ieșirea de la urne, cunoscutele exit-polluri.

Până în prezent, CEC a acreditat observatori de la cinci asociații obștești naționale și de la 30 de organizații internaționale, inclusiv misiuni diplomatice. Cereri pentru autorizarea exit-pollurilor nu au fost depuse.

Potrivit CEC, în ziua alegerilor, 5 noiembrie, până la ora 21.00, se interzice publicarea rezultatele oricăror sondaje de opinie privind preferințele politice ale alegătorilor. După ora 21.00 pot fi făcute publice doar rezultatele exit-pollurilor, after pollurilor și rezultatele sondajelor de opinie privind preferințele politice ale alegătorilor care au fost prezentate publicului până în ziua alegerilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.