VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima zi de arșiță extremă

Canicula ce a durat mai bine de 10 zile se încheie. Azi e ultima zi de arșiță extremă în toată țara, unde avem cod portocaliu de caniculă aproape în toate regiunile, cu excepția a șapte raioane din nord, acolo unde este valabil codul galben. În sud, temperaturile vor ajunge azi până la 39 și chiar 40 de grade la umbră.

De mâine, însă, vremea se răcorește până la 29 de grade în Capitală, iar vineri sunt anunțate valori confortabile de 26 de grade. Meteorologii anunță în următoarele zile și averse în mai multe regiuni și în Chișinău. Și serile vor fi mai răcoroase, cu 16 grade în Capitală și chiar 14 în nordul țării. Săptămâna viitoare, prognozele meteo arată că valorile vor depăși din nou 30 de grade, însă nu este anunțată caniculă sau arșiță extremă.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.