VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lingouri de aur găsite în bagajul unui străin pe Aeroportul Chișinău

Un cetățean străin a încercat să transporte ilegal în Austria mai multe lingouri de aur, ascunse în bagaj. Metalul prețios a fost depistat în timpul controlului pasagerilor de pe cursa Chișinău-Viena.

Bărbatul, de 38 de ani, fost identificat de către polițiștii de frontieră și vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău.

În cadrul controlului de securitate, echipa comună a descoperit în bagajul de cală al pasagerului mai multe lingouri de aur, pe care acesta nu le-a declarat.

Bunurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoana documentată riscă o amendă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.