VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă la Curtea Supremă de Justiție

O nouă alertă cu bombă a fost înregistrată în dimineața zilei de astăzi, 15 august, la Curtea Supremă de Justiție (CSJ).

Oamneii legii au fost alertați în jurul orei 8:40 iar polițiștii au fost sesizați despre amplasarea unui obiect explozibil în sediul Curții Supreme de Justiție. Forțele de ordine au intervenite imediat, iar serviciile specializate verifică clădirea.

În ultimele săptămâni, mai multe clădiri de stat, centre comerciale și spitale au fost țintele mai multor alerte cu bombă, care din fericire, toate s-au dovedit a fi false. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.