VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la patru persoane vizate într-un dosar de spălare de bani: printre acestea ar fi și ex-primara interimară a capitalei, Silvia Radu

Procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins luni, 15 august, cu percheziții la patru persoane vizate într-un dosar de spălare de bani.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale (PG).

Potrivit deschide.md, procurorii au descins cu percheziții la ex-primara generală interimară a municipiului Chișinău, Silvia Radu. Perchezițiile au loc și la nașul de cununie a ex-deputatului Sergiu Sîrbu, Valentin Vizant.

În 2016, Silvia Radu a candidat la funcția de președinte al R. Moldova. Ulterior, în perioada 2017-2018, Silvia Radu a deținut funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău. În perioada 2018-2019, Radu a activat în calitate de ministru al sănătății, muncii și protecției sociale în Guvernul condus de democratul Pavel Filip, fiind propusă în această funcţie de Partidul Democrat din Moldova (PDM).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.