VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

UE oferă 80.000 euro pentru patru proiecte de antreprenoriat social. Vezi condițiile pentru a beneficia de asistență

Uniunea Europeană oferă 80.000 euro pentru patru proiecte de antreprenoriat social din regiunile Cahul și Ungheni. Cele patru entități care vor fi selectate vor beneficia de asistență financiară de până la 20.000 euro per proiect, venind și cu o contribuție proprie de cel puţin 5% din valoarea totală a propunerii. Asistența financiară va fi alocată pentru achiziționarea de echipamente, bunuri, lucrări și servicii.

Condițiile concursului şi ghidul cu toate detaliile despre procesul de depunere a dosarului pot fi accesate aici și pe site-urile www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md.   

Sesiunea de informare și instruire privind completarea dosarului pentru concurs la Programul de granturi pentru antreprenoriatul social din Cahul și Ungheni va avea loc joi, 20 octombrie, ora 14:00, linkul poate fi accesat aici.

Termenul-limită de depunere a dosarelor este 7 noiembrie 2022, ora 17:00.

Scopul asistenței nerambursabile este îmbunătățirea mediului socio-economic local prin acordarea asistenței inițiativelor care vin să soluționeze o problemă socială, să creeze noi locuri de muncă și oportunități de integrare socială și profesională a persoanelor din grupuri vulnerabile. Granturile sunt acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, implementat de PNUD și UNICEF.

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” își propune sprijinirea inițiativelor și organizațiilor societății civile în promovarea antreprenoriatului social în regiunile-cheie Cahul și Ungheni, prin susținerea implementării ideilor inovative și creării noilor locuri de muncă, fapt care va contribui ulterior la bunăstarea populației și a comunităților.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.