VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Ucrainenii au mai distrus o navă rusească în Marea Neagră: Saturn nu va mai naviga!

Armata ucraineană a distrus joi, 6 iunie, o navă a invadatorilor în Crimeea. Ținta lovită este un remorcher. Atacul naval a fost efectuat de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

„Saturn nu va mai naviga”, a scris Serviciul de informaţii al armatei ucrainene (GUR) pe contul de pe rețeaua X, referindu-se la remorcherul rusesc.

Serviciul ucrainean a publicat şi o înregistrare video cu momentul atacului forţelor speciale, care sugerează că a fost folosită o dronă marină, care a navigat trecând de o barieră de balize.

„În urma operaţiunii din apele lacului Panske, o altă navă a invadatorilor ruşi a fost distrusă. Distrugerile au fost provocate de foc, după ce s-a reuşit străpungerea cu succes a liniei de balize defensive a ocupanţilor din Marea Neagră”, afirmă serviciul militar de informaţii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.