VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Twitter și-a schimbat logo-ul: A înlocuit pasărea cu un „X”

Într-un rebranding radical, proprietarul Twitter, Elon Musk, a înlocuit emblematica pasăre albastră a Twitter cu X. Recent, Elon Musk a anunțat că „în curând ne vom lua rămas bun de la marca Twitter și, treptat, de la toate păsările”.

Ulterior, Musk a postat o imagine cu un “X” pâlpâind și a adăugat: „Dacă o siglă X suficient de bună este postată în această seară, mâine o vom actualiza în întreaga lume”.

Site-ul Twitter prezintă acum același logo, în timp ce familiara pasăre albastră a dispărut.

Twitter, fondată în 2006, și-a folosit emblema vie, recunoscută la nivel mondial, de pasăre albastră de mai bine de un deceniu.

Potrivit CNN, redenumirea ar putea fi văzută ca o schimbare a mărcii „Hail Mary” pentru companie: Musk în ultimele luni a avertizat în repetate rânduri că Twitter, care se confruntă cu pierderi semnificative din veniturile din reclame, se afla la pragul falimentului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.