VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PLDM atacă prin proaspătul reprezentant în CMC

Consilierul municipal Ruslan Verbițchi, care, la începutul lunii iunie a aderat la formațiunea lui Vlad Filat, a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală prin care îl acuză pe primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, de utilizarea ilegală a resurselor administrative.

”Am depus, astăzi, împreună cu colegul meu, Sergiu Suharenco, o sesizare reprezentând Partidul Liberal Democrat din Moldova la Comisia Electorală Centrală privind utilizarea resurselor administrative de către primarul Ion Ceban, care împarte împreună cu echipa sa, pliante electorale, încălcând în mod flagrant legea, Sperăm să fie luate măsurile necesare la timp!”, se arată în mesajul de pe pagina lui Verbițchi.

Amintim, Ruslan Verbițchi a acceptat, la începutul lunii iunie, să fie candidatul PLDM la alegerile locale stabilite de CEC pentru 5 noiembrie. Primarul Capitalei, Ion Ceban, încă nu a oferit o reacție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.