VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei hoți de buzunare, care „s-au îmbogățit” în zonele aglomerate din Capitală cu 200 de mii de lei, au ajuns pe mâna poliției

Trei hoți de buzunare, care „activau” în zonele aglomerate ale Capitalei, au ajuns pe mâna poliției, iar acum riscă până la patru ani de pușcărie. Doi bărbați și o femeie au fost filați timp de două luni, perioadă în care polițiștii au acumulat probe concludente în privința lor.

Aceștia sunt cercetați penal în comiterea a 20 de cazuri de pungășie, comise în capitală.

Suspecții acționau în locuri aglomerate. Sub diferite pretexte sustrăgeau atenția victimelor, după care le deposedau de bunurile materiale, precum telefoane mobile, portofele, carduri bancare, bani și acte de identitate.

Prejudiciu constatat în cadrul anchetei a fost estimat la aproximativ 200 de mii de lei. Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă  închisoare de până la 4 ani.

 Acțiunile de documentare au fost efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru, ofițerii Secției combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban a Direcției de Poliție Chișinău și cu suportul mascaților din BPDS ”Fulger” a IGP.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.