VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova va avea și o țintașă la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva Ana Dulce s-a calificat la marea competiție mondială

Țintașa Ana Dulce a revenit în țară cu o medalie de aut de la Campionatul European de Tir din Ungaria, etapă ce i-a asigurat o cotă de participare la Jocurile Olimpice de la Paris.

După medalia de aur cucerită la proba de tir 10 metri aer comprimat, Ana Dulce a devenit prima campioană europeană la tir din istoria Republicii Moldova. Sportiva va participa pentru a doua oară la Jocurile Olimpice. Ana Dulce ne-a reprezentat țara pentru prima dată la Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo.

Ana Dulce este al optulea sportiv moldovean calificat până acum la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.