VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Termoelectrica, apel către administratorii de bloc: Nu admiteți un supraconsum de energie termică

În legătură cu prognozele meteorologice ce indică temperaturi ale aerului exterior de până la +12 grade, pe timp de zi, Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea a unui supraconsum de energie termică.

Totodată, Termoelectrica S.A. subliniază că monitorizează graficului de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, în strictă conformitate cu Regulamentul privind indicatorii de calitate.

“Reglarea necesită și poate fi efectuată și la branșamentul blocului. În cazul în care locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică”, se mai arată în comunicat.

Menționăm că Termoelectrica S.A. furnizează energie termică, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare până la branșamentul blocului locativ, reglarea consumului de energie termică în sistemul intern al blocului fiind în gestiunea administratorului de bloc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.