VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 03.01.2023

În ediția de azi:

– Termenul de plată a drepturilor de import de către Moldovagaz al gazelor naturale transportate prin conducte pe parcursul perioadei aprilie – decembrie 2022 a fost prelungit, până pe 31 ianuarie 2023.

Nivelul de poluare a aerului în municipiul Chișinău a cincea zi consecutiv continuă să se mențină la un nivel destul de ridicat. Acesta depășește norma admisibilă de cel puțin 2 ori.

– Rusia intenţionează să ducă o campanie prelungită de atacuri cu drone iraniene pentru a epuiza Ucraina. Asigurarea vine din partea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.