VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Termoelectrica anunță despre inițierea procedurii de achiziționare a 128 mii de tone de păcură

Termoelectrica S.A. anunță despre inițierea unei noi proceduri de achiziționare a păcurii, în cantitate de până la 128 mii tone pentru perioada decembrie 2022 – aprilie 2023.

Termoelectrica” S.A. invită participanți la achiziționarea păcurii focar M-100, sau echivalentul acesteia, în cantitate de pînă la 128 mii tone.

Potrivit Termoelectrica, până la moment, au fost contractate 62 de mii de tone de păcură, care urmează a fi furnizată în perioada octombrie – decembrie a anului curent, prin intermediul căilor ferate și transportului auto.

Pe 1 noiembrie, Guvernul a alocat din Rezervele Materiale ale statului 10.000 de tone de păcură întreprinderii Termoelectrica pentru producerea energiei electrice și energiei termice. Păcura urmează a fi eliberată imediat, cu titlu de împrumut, până la 1 iulie 2023 și este destinată pentru producerea energiei electrice și a energiei termice. Detalii aici

Citiți și: Termoelectrica anunță că a recepționat un nou lot de 100 de tone de păcură

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.