VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Cătălina Negoiță, patiser - De Ziua Tartei ne este dulce

2. Laurenția Coptileț, interpretă Ascultăm piesele: „Astăzi lâng-al meu bădiță” și „Doamne, pe părinții mei” . Tot vocea ei l-a impresionat pe Maestrul Botgros

3. Omul zilei- Salvador Dali

4. Stela Postolache, tânără poetă. Vorbim despre poezie, pictură și hipism, dar și despre cartea „Tu m-ai făcut să număr stele”.

Urmărim videoclipul lui Nicolae Gribincea și Sergiu Teleba: „Măi Ioane, Ionele”

Tot aici, aflăm care sunt cele mai de Top deserturi în lume.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre diabetul insipid.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.