VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Aderarea la UE: Cine sunt cei 15 diplomați noi care vor contribui la proiectul european al R. Moldova

15 diplomați noi se vor alătura echipei Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene pentru a-și aduce contribuția la proiectul european al țării noastre. Un concurs riguros în acest sens a fost organizat timp de 3 luni de MAEIE.

Astfel, în urma probei dosarelor, probei scrise și probei interviu au fost selectate 15 persoane. Este vorba despre Victoria Pașcan, Uliana Cernomaz, Maxim Stratan, Prodan Ilie, Gore Anastasia, Gabriela Scutaru, Valentina Boțan, Marinela Șeremet, Iulian Digor, Victoria Huțuleac, Victor Ciobanu, Ștefan Vechiu, Ivan Guboglo, Lidia Badia și Alexandrin Ciubaciuc.

”Am încredere în fiecare din voi și am certitudinea că împreună cu ceilalți colegi veți face o echipă bună!”, a declarat șeful MAEIE, Nicu Popescu.

Totodată, Popescu anunță lansarea unui nou concurs cu 9 posturi vacante. Termenul de aplicare este 9 februarie.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.