VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Brass Band: Radu Cazac, saxofonist, Olga Sarmaniuc, solistă și Viorel Buliga, solist. Ascultăm piesele „Colind” și „Am iubit o moldoveancă”

2. Veta Ghimpu-Munteanu, jurnalistă, cântăreață, discutăm despre cărțile care s-au dorit scrise de ea. Ascultăm și piesele „Dragi îmi mai sunt horele” și „Cântec pentru mama”

3. Taisia Caraman, mezzosoprană, solista Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” Ascultăm piesa „Habanera” din opera Carmen de J.Bizet, dar și „Aria Santuzzi” din opera Cavalleria rusticană de Pietro Mascagni. Aflăm de la solistă cum muzica celebră i-a modelat destinul.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre Magneziu.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.