VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președinta Sandu: „Colaborarea dintre autoritățile locale este esențială dacă vrem să scăpăm R. Moldova de gunoi”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a apreciat cooperarea dintre primarii orașelor Ungheni, Nisporeni și Călărași. Aceștia au semnat ieri un Acord cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) pentru modernizarea infrastructurii de gestionare a deșeurilor în cele trei raioane, fondând și un operator comun pentru colectarea deșeurilor care va deservi consumatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din raioanele Călărași, Nisporeni și Ungheni.

„Sper că acest exemplu va inspira și alte APL-uri să găsească soluții durabile comune pentru gestionarea deșeurilor din comunități și să încurajeze inițiativa privată în acest domeniu. Colaborarea dintre autoritățile locale este esențială dacă vrem să scăpăm Moldova de gunoi!”, a subliniat Președinta țării, Maia Sandu.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.