VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai multe accidente s-au produs în țară din cauza condițiilor meteo nefavorabile: Recomandările Poliției

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din noaptea trecută, pe teritoriul țării s-au produs 4 accidente rutiere soldate cu 2 persoane decedate și 9 traumatizate. Despre aceasta anunță Poliția Republicii Moldova.

În acest sens, oamenii legii reamintesc șoferilor că în sezonul de iarnă condițiile meteo sunt imprevizibile și recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo şi de trafic.

Recomandările Poliției pentru șoferi:
– echipați automobilul cu pneuri de iarnă;
– folosiți luminile de întâlnire atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte;
– evitați efectuarea depășirilor, pe așa timp sunt cele mai periculoase;
– reduceți viteza în apropierea trecerilor de pietoni;
– păstrați o distanță mai mare între mașini, pentru a putea reacționa la timp.

Totodată, oamenii legii îndeamnă pietonii să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă și să se asigure temeinic înaintea traversării.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.