VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Violeta Botezatu, interpretă. Ne povestește despre experiența sa de a cânta pe gondole și la carnavalul venețian, iar mai apoi ne delectează auzul cu piesele „Bună seara, gazd-aleasă” și „Iisus, bine-ai venit”

Anunțăm cu mare drag câștigătorii concursului NOROC FEST: Tatiana vacarenco, Tatiana vintu și Comerzan Elena

3. Omul zilei- Iurie Sadovnic

Iurie Sadovnic - the Moldavian singer (2000-ies). "Iurie Sadovnic" "Iurie Sadovnic-Orheianu" Sadovnic Sadovnic-Orheianu

4. Olimpia Gherman, pneumolog. Aflăm cum să oferim corect primul ajutor medical: când și cum trebuie să-l acordăm.

5. Alina Țurcanu, regizoare, actriță, președinta CTM. Facem împreună bilanțul proiectelor CTM.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre discopatia lombară.

La Minutul lui Vasile Botnaru, jurnalistul Vasile Botnaru ne prezintă pastila: Șarikov în manta și cu papion.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autori

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea emisiunilor matinale, dar și realizatoare de reportaje. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectual la USEM. Deține și premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.