VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi polițiști, cercetați penal. Ar fi pretins 600 de euro mită

Doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana sunt cercetați penal, într-un dosar de corupere pasivă, după ce ar fi pretins 600 de euro de la o persoană, aflată în căutare, pentru a nu o reține. Urmărirea penală a fost pornită de CNA și Procuratura Anticorupție în urma unui denunț, depus pe data de 19 noiembrie curent.

Potrivit CNA, polițiștii ar fi pretins suma de 600 de euro și ar fi primit 400 de euro pentru a nu escorta la sediul Inspectoratului de Poliție persoana anunțată în căutare. Transmiterea banilor a avut loc pe teritoriul unei spălătorii auto din capitală.

La 14 decembrie, CNA și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții în biroul de serviciu al șefului interimar al Secției investigații a IP Ciocana și al ofițerului superior de investigații din cadrul Biroului Poliție Criminale, precum și în automobilul de serviciu al celor doi.

În urma acțiunilor de urmărire penală, au fost ridicate telefoanele mobile, polițiștii fiind cercetați în stare de libertate.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.