VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Politica internă și externă a Republicii Moldova la sfârșit de ani / FORUM

Invitatul emisiunii Forum este politologul Igor Klipii. Pe parcursul emisiunii s-a luat în dezbateri probleme ce țin de politica internă și externă a Republicii Moldova și acțiunile Partidului PAS vizavi de criza energetică și economică prin care trece Republica Moldova.

Domnia sa a menționat cu îngrijorare că în conformitate cu ultimele sondaje de opinii, circa 30% din foștii alegători ai PAS la ora actuală s-au înregimentat cu succes în armata indecișilor.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.