VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

PSRM confirmă că deputatul Gaik Vartanean părăsește formațiunea: Este omul lui Ion Ceban

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova confirmă decizia deputatului Gaik Vartanean de a părăsi formațiunea în favoarea Partidului MAN al lui Ion Ceban.

Într-o declarație remisă presei, PSRM notează că hotărârea lui Gaik Vartanean nu reprezintă o surpriză pentru echipa PSRM.

”Noi am știut întotdeauna că el este omul apropiat lui Ion Ceban și că plecarea lui era un fapt iminent. Îi dorim success în continuare, cu precizarea de rigoare că PSRM mereu a condamnat traseismul politic. Mizăm pe bunul simț al lui Gaik Vartanean, care trebuie să-și depună mandatul de deputat și să respecte voința alegătorilor, or acest mandat aparține PSRM”, se arată în declarație.

Gaik Vartanean este deputat în Parlamentul Republicii Moldova la al doilea mandat, membru al fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.