VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

BERD și UE oferă antreprenorilor moldoveni un nou împrumut de 15 milioane de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Uniunea Europeană (UE) vor oferi un nou împrumut de 15 milioane de euro antreprenorilor moldoveni.

Suportul financiar va fi acordat OTP Bank în cadrul Liniei de Creditare EU4Business-BERD. Investițiile vor sprijini afacerile să utilizeze tehnologii de ultimă oră, vor stimula competitivitatea și vor spori potențialul de export. Cel puțin 70% din suma totală a împrumutului urmează să finanțeze utilizarea tehnologiilor verzi.

Planul Economic și de Investiții al Uniunii Europene prevede sprijinirea a 50.000 de IMM-uri din Moldova, iar suportul financiar va contribui la atingerea acestui obiectiv.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.