VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Taxatorii scapă de o povară. În troleibuzele din Chișinău vor fi montate primele validatoare pentru plata călătoriei

În troleibuzele de pe patru linii din Chișinău a început montarea primelor validatoare pentru plata călătoriei. Achitarea cu cardul bancar sau cu ajutorul dispozitivelor mobile putea fi făcută și acum pe unele curse, însă aparatele erau purtate în vehicule de taxatori, acum acestea vor fi fixate pe barele din troleibuze.

Primăria Capitalei a anunțat că, în total, vor fi instalate aproximativ 150 de validatoare în troleibuzele de pe liniile 22, 23, 24 și 30. Municipalitatea anunță că aparatele sunt în proces de instalare și ă, deocamdată, nu sunt funcționale. Primăria Chișinău va reveni ulterior cu detalii despre data lansării, precum și cu instrucțiunile de achitare la noile validatoare.

Instalarea aparatelor face parte dintr-un proiect-pilot lansat încă în 2021 în cadrul unui parteneriat cu o bancă comercială.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.