VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

28 decembrie este ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare, anunță FISC

Serviciul Fiscal de Stat informează că, în anul curent, ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare este data de 28 decembrie. În vederea evitării situațiilor imprevizibile, autoritatea fiscală recomandă efectuarea plăților la Bugetul public național în anul curent până la 28 decembrie.

În ultima zi lucrătoare a anului bugetar nu se efectuează operaţiuni de încasări şi plăţi, ci doar operaţiuni interne şi de încheiere a anului bugetar.

Plățile efectuate după data de 28 decembrie se vor înscrie în conturile trezoreriale de încasări cu prima zi lucrătoare a anului 2024.

Totodată, FISC atenționează că, termenul limită de prezentare de către Serviciul Fiscal de Stat în adresa Trezoreriei de stat și Trezoreriilor regionale a documentelor de plată pentru restituirea și trecerea în contul altor plăți a sumelor achitate în plus sau incorect de către contribuabili este data de 27 decembrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.