VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tariful la căldură ar putea scădea pentru consumatorii din Capitală

Tariful agentului termic livrat consumatorilor din Capitală ar putea fi redus. O solicitare în acest sens a fost expediată către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică de către SA „Termoelectrica”.

În cererea cu privire la ajustarea tarifului, furnizorul solicită un tarif de 1 997 lei/Gcal, în comparație cu 2 138 lei/Gcal (fără TVA) în prezent.

Ultima ajustare a tarifelor pentru agentul termic în municipiul Chișinău a fost pe data de 19 martie. Și atunci tariful a fost micșorat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.