VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tarifele de alimentare cu apă și de canalizare pentru trei operatori, aprobate de ANRE

Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat/avizat tarifele pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către trei operatori din domeniu.

Este vorba despre operatorii Î.M. ”Apă-Canal din Drochia”, Î.M. ”Servicii Comunal-Locative” Rezina și Î.M. „Apă-Canal” Căușeni.

”Au fost emise Avizele privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022 de către Î.M. ”Apă-Canal din Drochia” și Î.M. ”Servicii Comunal-Locative” Rezina.

De asemenea, au fost aprobate tarifele pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. „Apă-Canal” Căușeni pentru anul 2022, diferențiate pe categorii de consumatori, după cum urmează: serviciul public de alimentare cu apă potabilă – pentru consumatorii casnici în mărime de 14,00 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 26,55 lei/m3; serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – pentru consumatorii casnici în mărime de 13,67 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 23,00 lei/m3”, anunță instituția.

Menționăm că hotărârea intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.